20 jaar Fiesta Mundial!

Fiesta Mundial bestond in 2016 20 jaar en dat willen we vieren met een GROOTS feest.

Een heel weekend lang op het prachtige recreatiedomein Keiheuvel. Bekend als het sympathiekste festival van de Kempen gaan we dit jaar uitpakken met bekende headliners en acts.

Vrijdag: salsanacht Fiesta Mundial brengt op vrijdag 23 september een salsadansnacht en meer. Vanaf 20u is er een kick off met dj’s en ene salsa-initiatie. De toegang is gratis. 

Zaterdag: wereldmuziekfestival Zaterdagavond 24 september gaan we er vanaf 18u helemaal voor en mikken we op hippe en avontuurlijke bands, zoals Discobaar A Moeder, Evil Empire Orchestra, Spin Té Ku (ES) om alvast enkele te noemen.

Zondag familiedag met zuiderse markt en workshops. Op zondag starten we de dag met een uitzonderlijke feestmis om 13u (met de Argentijnse gitarist Elisio). Als je stipt om 12u30 aanwezig bent voor deze mondiale viering, mag je gratis binnen. Daarna opent de kassa en schotelen we een totaal familiespektakel voor, boordevol muziek, dans en spel met o.a. Mucho Gusto als gangmaker. Verder nog veel meer bekende en minder bekende bands uit binnen- en buitenland, workshops, een wereldmarkt, foodtrucks met allerlei lekkers uit de 4 windstreken,…

Ook onze toegangsprijzen zijn feestelijk en … guess what!, speciaal voor onze feesteditie doen we iedereen een cadeautje met verlaagde prijzen.

Tot weldra!!!

and remember: Think positive, think FIESTA!!