Over Fiesta Mundial

Algemene info

Fiesta Mundial is niet in één hokje te stoppen. Wij willen met de organisatie van ons wereldfeest zoveel mogelijk mensen aanspreken.

Ontdek in de rubrieken hieronder onze missie en tal van andere praktische informatie rond ons festival en onze organisatie.

Locatie & wegbeschrijving

Keiheuvel

Esk. Licht Vliegwezenlaan 17
Balen – België

Bezoek de website van “De Keiheuvel”

Camping

Info en reserveringen : 014/811509
info@gtkeiheuvel.be

“verminderd tarief voor Fiesta mundial !”

De snelste weg naar een mooiere wereld:

Met de fiets : Volg de bordjes. Ruime parking aan ingang van het terrein.

Met de auto :

Vanuit Antwerpen :
E313 Antwerpen-Hasselt – Afrit Geel-West Volg richting Geel-Centrum (4km) Aan rotonde: rechtsaf richting Mol/Lommel Altijd rechtdoor (3 rotondes – 10 kilometer) Aan tweede verkeerslichten bij GB: rechtsaf richting Balen Rechtdoor tot de verkeerslichten in centrum Balen (3,5 kilometer) Daar linksaf: volg de pijlen tot aan Keiheuvel (3 kilometer)

 Vanuit Hasselt :
E313 Hasselt-Antwerpen – Afrit Beringen Volg Beringen-Leopoldsburg Leopoldsburg – Balen In de dorpskom van Balen aan de eerste verkeerslichten rechtsaf en volg de pijlen na drie kilometer ziet u de stiefduinen van de Keiheuvel

De Organisatie

Fiesta Mundial is een vereniging zonder winstoogmerk, en wil door middel van de organisatie van een jaarlijks wereldfeest met interculturele activiteiten zoveel mogelijk mensen bereiken en op een aangename manier hun mondiaal en duurzaam bewustzijn aanspreken.

Al van in de start in 1997 staat duurzaamheid centraal bij Fiesta en dat zowel voor People, Planet en Profit. Ons doel is immers om zowel de bekommernis om de mensen, onze planeet, maar ook voor de opbrengsten harmonieus en duurzaam met elkaar in evenwicht te brengen. Dat doen we door op deze drie vlakken en zoveel als mogelijk met verschillende partners uit de regio samen te werken (zie onze partners). Alleen op die manier kunnen we de verbondenheid doorheen de verschillende lagen van de bevolking stimuleren.

Fiesta Mundial brengt een positieve boodschap over een wereld in verandering en streeft een duurzame mentaliteitsverandering na. Het festival is een creatieve en inspirerende smeltkroes tussen bezoekers, vrijwilligers, Lokale verenigingen en 3de en de 4de wereld, en we hopen dat iedereen (zowel bezoekers als vrijwilligers!) onze missie meeneemt en uitdraagt.

Steun Fiesta Mundial – Sponsorformules

Een evenement zoals Fiesta Mundial is onmogelijk zonder de gewaardeerde steun van talloze sponsors. Wens je je steentje bij te dragen, neem dan snel contact op met de organisatie en ontvang het sponsordossier.

We hebben alvast volgende formules voor U samengesteld, maar we staan ook steeds open voor combinaties of andere ideeën.

FORMULE 1: PROGRAMMABOEKJE (logo of naamsvermelding)
Het programmaboekje wordt gedrukt op A5 formaat in kleurendruk en wordt verspreid aan de toegang.

FORMULE 2: FLYERS
15.000 flyers op A5 formaat worden vooral in de wijde regio maar ook strategisch nationaal verspreid.

FORMULE 3: WEBSITE (LOGOKRANT)
Uw logo wordt opgenomen in onze logokrant of op de partners-pagina. De verschillende logo’s worden achtereenvolgens getoond. In de maand september 2012 hadden we meer dan 7000 bezoekers, samen bekeken ze 10000 keer onze site.

FORMULE 4: T-SHIRTS
Tijdens het festival is uw logo maximaal zichtbaar op de T-shirts van de 400 medewerkers. In totaal worden er  500 T-shirts bedrukt. Ook na het festival worden de T-shirts nog gedragen.   Aantal sponsors is beperkt!

FORMULE 5: PROGRAMMABOEKJE halve of hele pagina
Het programmaboekje wordt gedrukt op A5 formaat in kleurendruk en wordt verspreid aan de toegang. Halve pagina + 6 weekend tickets, of hele pagina +  10 weekend tickets

FORMULE 6: AFFICHES
1500 met zorg ontworpen affiches op A1 formaat maken u nationaal zichtbaar.

FORMULE 7: TICKETS
Het logo van uw bedrijf exclusief op de tickets.

FORMULE 8: STRAATAFFICHES
Op 100 straatborden langs drukke verkeersknooppunten in de provincies Antwerpen, Limburg en Brabant, hangen gedurende vier weken de straatborden (4 m²) van Fiesta Mundial. Gegarandeerde zichtbaarheid!

FORMULE 9: ARMBANDJES
Tijdens het festival maar ook daarna blijft uw logo zichtbaar. Slechts plaats voor één sponsor. (volzet!)

FORMULE 10: PROMO FILMPJE
In de aanloop naar het festival wordt dit filmpje via sociale media verspreid. Maximaal 10 sponsors mogelijk